Vrei sa vinzi mai repede?

Vand

Ornamente de gradina din beton aditivat.

Casa si Gradina > Mobila, Decoratiuni Gradina
Publicat la data 10-01-2019
 • Buna ziua, cititi cu atentie anuntul.
  Ornamente de gradina, stalpisori, fantani arteziene, statuete decorative, ingerasi, jardiniere, pitici, lei, cismele, vulturi, ornamente de beton, etc.
  Originalitate, naturalete si decoratiuni unice la preturi rezonabile, pot fi produse in culori patinate, alb-negru. Totul este ascuns in oferta noastra intersenata formata din statuete care pot fi postate in gradina, intrari, langa piscina, in sectorul privat, dar si in piete publice si zone de agrement restaurante sau hoteluri, etc. Ornamentele de gradina sunt o oportunitate de a va transforma gradina intr-o atmosfera de basm. Toate produsele din domeniul decoratiuni de gradina sunt realizate din beton de inalta calitate. De asemenea, se pot realiza piese la comanda speciala individuala. Termen de executie a comenzilor : 10-14 zile lucratoare.
  Costurile de transport a marfurilor livrate la domiciliu depind de cantitatea produselor, greutate, dimensiune si locatia destinatarului. Costurile de transport sunt:
  Pretul produslui comandat, costuri de paletare, (palet necesar expeditiei, ambalaje utilizate pentru transportarea in mod corespunzator a marfurilor.) Plata se face in contul nostru la banca in baza unei proforme si dupa confirmarea platii in 2-3 zile lucratoare produsele ajung la dvs.
  Adresa sediu firma: sat Cocorova, com. Sisesti, jud: Mehedinti.
  Ma puteti contacta la adresa de facebook, stalpisori si statuete, pe site web www.stalpisori-statuete.ro sau la numarul de telefon 0721 69 54 73.
  In speranta unei viitoare colaborari, va multumesc si va doresc o zi placuta!
StareNou
NegociabilNu
Accept schimburiNu
LivrarePersonal (pe raza localitatii)
Direct din magazin sau reprezentanta
Prin curier (se adauga taxele curierului)
Cocorova, Mehedinti

Sat Cocorova, Com. Sisesti, Jud. Mehedinti

     
Acest anunt a fost vazut de 1521 ori
Contacteaza autorul anuntului

Pentru a evita spam-ul doar utilizatorii inregistrati pot trimite mesaje private.

Daca nu ai cont pe animagro.ro te poti inregistra gratuit.