Vrei sa vinzi mai repede?

Vand

Statueta Romeo si Julieta din beton model S55.

Casa si Gradina > Mobila, Decoratiuni Gradina
Publicat la data 23-11-2018
 • Buna ziua, cititi cu atentie anuntul.
  O frumoasa statueta a personajelor celebre Romeo si Julieta ce reprezita iubirea interzisa a doi tineri indragostiti, din opera lui William Shakespeare. Personajele sunt costumate in portul medieval. Arata foarte frumos amplasata pe iarba din gradina, terasa, balcon, sau langa piscina. Toate produsele din domeniul decoratiuni de gradina sunt realizate din beton de inalta calitate. Puteti cumpara produsele de la sediul firmei sau modalitatea de livrare la domiciliu se face prin intermediul unei firme de curierat rapid. Termen de executie a comenzilor : 10-14 zile lucratoare.
  Detalii tehnice: Inaltime: 140 cm. / Latime: 78x42 cm. / Greutate: 285 kg. Material: beton ranforsat si aditivat cu agregate concasate. Costurile de transport a marfurilor livrate la domiciliu depind de cantitatea produselor, greutate, dimensiune si locatia destinatarului. Costurile de transport sunt:
  Pretul produsului comandat, costuri de paletare, (palet necesar expeditiei, ambalaje utilizate pentru transportarea in mod corespunzator a marfurilor.) Plata se face in contul nostru la banca in baza unei proforme si dupa confirmarea platii in 2-3 zile lucratoare produsele ajung la dvs.
  In cazul in care sunt necesare informatii suplimentare, va stau la dispozitie. Ma puteti contacta la adresa de facebook, stalpisori si statuete, pe site web www.stalpisori-statuete.ro sau la numarul de telefon 0721 69 54 73.
  Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre.
StareNou
NegociabilNu
Accept schimburiNu
LivrarePersonal (pe raza localitatii)
Direct din magazin sau reprezentanta
Prin curier (se adauga taxele curierului)
Cocorova, Mehedinti

Sat Cocorova, Com. Sisesti, Jud. Mehedinti

     
Acest anunt a fost vazut de 101 ori
Contacteaza autorul anuntului

Pentru a evita spam-ul doar utilizatorii inregistrati pot trimite mesaje private.

Daca nu ai cont pe animagro.ro te poti inregistra gratuit.