Credite pentru omul gospodar

Deoarece “omul gospodar isi face iarna caruta si vara sanie”, iar pentru ca in aceasta perioada il aniversam si pe Gospodel – mascota site-ului animagro.ro, ne-am gandit sa lansam o super oferta pentru achizitia de Credite ce pot fi utilizate pentru a promova anunturile postate.

Un anunt promovat are mult mai multe afisari si vizualizari, iar sansele de vanzare cresc exponential. Cu alte cuvinte, daca promovezi un anunt vei vinde mult mai repede.

Gospodel iti face cinste. Pentru orice pachet de credite cumparat, Gospodel iti ofera un bonus si mai mare.

Deoarece Gospodel este nu doar harnic si dibaci, ci si darnic si generos, dar mai ales pentru ca nici lui nu-i place munca fara rost, a hotarat sa aniversam printr-o super promotie care sa te ajute sa vinzi orice mai repede.

  • Pentru 10 credite cumparate primesti un bonus de 20 de credite, ajungand la un total de 30 de credite.
  • Pentru 25 credite cumparate primesti un bonus de 50 de credite, ajungand la un total de 75 de credite.
  • Pentru 50 credite cumparate primesti un bonus de 150 de credite, ajungand la un total de 200 de credite.

Ca sa intelegi si mai bine avantajul de a cumpara acum Credite, pe care sa le utilizezi ulterior, iti amintesc ca promovarea unui anunt pe animagro.ro costa 9 Credite/luna.

Daca vei achizitiona acum un pachet de 10 credite vei putea promova 3 anunturi si-ti mai raman Credite in cont. Daca vei achizitiona pachetul de 25 de credite, vei putea promova 8 anunturi, iar pachetul de 50 de Credite iti asigura promovarea a 22 de anunturi, in loc de 5.

Altfel spus, cu mai putini bani, castigi acum si pui deoparte niste Credite pe care sa le folosesti, cu spor, oricand, deoarece nu expira niciodata.

Pentru a putea face achizitia Creditelor viziteaza pagina “Credite” a contului tau.