Despre animagro

animagro.ro este un portal de anunturi dedicat pietei agricole din Romania si celor care activeaza in acest domeniu. Pot fi publicate anunturi de vanzare, cumparare, inchiriere sau donare atat de catre persoanele fizice cat si de catre societatile comerciale. Prin intermediul animagro.ro pot fi promovate produse sau servicii conexe industriei agricole, dar am pastrat si posibilitatea de a publica anunturi cu produse si bunuri de larg consum deoarece ne dorim sa punem la dispozitia publicului o platforma integrata, care sa acopere majoritatea necesitatilor celor carora ne adresam.

Deoarece ne-am propus atat o ordonare cat mai clara a produselor, cat si o filtrare eficienta in functie de necesitatile vizitatorilor, portalul contine 16 categorii principale de anunturi, dezvoltate in 237 de subcategorii specifice produselor sau serviciilor comercializate.

Deoarece in Romania activeaza in domeniul agricol aproape 5 miloane de cetateni, se impunea crearea si dezvoltarea unui spatiu virtual care sa corespunda tehnic, vizual si structural necesitatii de interactiune comerciala intre producatorii si consumatorii de produse si servicii agricole.

animagro.ro a fost conceput astfel incat sa poata fi inteles si folosit cu usurinta chiar si de catre utilizatorii care nu au o experienta foarte vasta in online.

Ne adresam atat micilor producatori agricoli, fermierilor, consumatorilor casnici, procesatorilor industriali, producatorilor si magazinelor de produse specifice industriei agrare, cat si dezvoltatorilor de servicii conexe. Portalul isi propune sa aduca in acelasi spatiu toti jucatorii din acest sector economic, foarte important in Romania.

Dezvoltarea tehnologica, ce a permis cresterea numarului de cetateni conectati la internet prin dispozitive mobile, precum si penetrarea internetului in mediul rural, ce a avut o crestere exponentiala in ultimii ani, ne-au incurajat sa dezvoltam o platforma prietenoasa cu tabletele si telefoanele mobile, pastrand acelasi design si functionalitati indiferent daca utilizatorul ne viziteaza folosind un PC, un laptop, o tableta sau un telefon mobil.

Anunturile pot fi publicate cu usurinta, in mai putin de 5 minute, fara a fi necesara deschiderea unui cont prealabil, acesta fiind deschis odata cu trimiterea anuntului spre publicare. Anuntul va fi publicat doar daca adresa de email este una valida si se confirma publicarea anuntului prin activarea acestuia, prin accesarea mailului de activare. Pe aceeasi adresa de email se poate solicita si trimiterea datelor pentru logare, astfel incat utilizatorul sa poata avea acces la contul sau si editeze detaliile contului, sa promoveze sau sa modifice anunturile publicate.

Contul initial, deschis odata cu prima publicare a unui anunt, este unul dedicat persoanelor fizice, iar acesta poate fi oricand transformat intr-un cont de societate comerciala, ce va avea atat o pagina cat si o adresa dedicata de forma www.numefirma.animagro.ro, daca utilizatorul solicita acest lucru prin completarea datelor suplimentare necesare validarii conturilor dedicate societatilor comerciale.

In cazul in care utilizatorul doreste o vizibilitate mai mare a anunturilor publicate, poate utiliza serviciul dedicat anunturilor promovate, alegand atat forma de plata cat si perioada necesara, iar anunturile promovate vor fi afisate prin design diferentiat si la inceputul listelor din categoriile in care au fost postate. Anunturile promovate vor fi afisate atat in categoriile dedicate, in care au fost indexate, cat si in alte zone ale site-ului, marind astfel expunerea si sansele de conversie.

Mai multe detalii despre modul de utilizare a site-ului animagro.ro gasiti in pagina dedicata explicatiilor despre functionalitatile puse la dispozitia utilizatorilor.