Termeni si Conditii

Acceptarea Termenilor si Conditiilor

Termenii si Conditiile constituie acordul legal intre dumneavoastra si operatorul site-ului www. animagro.ro. Vizitarea, inregistrarea si publicarea de anunturi pe site-ului animagro.ro presupune acceptarea in totalitate si neconditionata a Termenilor si Conditiilor.

Termeni legali

Utilizator - orice persoana fizica sau juridica, cu varsta de cel putin 18 ani care acceseaza site-ul www.animagro.ro in interesul datelor, informatiilor si serviciilor acestui website;

Furnizor - societatea Webtab S.R.L. Reprezentata prin persoana juridica romana cu sediul in Bucuresti, Str. Iuliu Maniu nr. 7, corp A, birou SPH, 30-E, etaj 1, sector 6, înregistrată la Oficiul Registrului ComerÅ£ului J40/14710/2016 , cod fiscal nr. 36720550

WEBTAB S.R.L. isi rezerva dreptul de a actualiza/modifica Termenii si Conditiile, fara notificarea in prealabila a utilizatorilor site-ului animagro.ro. Pastrarea contului inregistrat pe www.animagro.ro, reprezinta acordul legal cu privire la modificarea Termenilor si Conditiilor. In cazul in care nu se agreaza actualizarile/modificarile propuse, utilizatorul poate recurge la stergerea contului inregistrat pe www.animagro.ro sau incetarea accesarii, vizitarii sau utilizarii serviciilor puse la dispozitie prin intermediul acestui website.

Prin bifarea casutei "Sunt de acord cu Termenii si Conditiile", garantati ca varsta dumneavoastra este de 18 ani, in cazul in care sunteti o persoana juridica, societatea de care apartineti este inmatriculata si functioneaza in conformitate cu legile din Romania.

Functiile puse la dispozitie de catre site-ul www.animagro.ro:

Publicarea Anuntului consta in oferta prin care un utilizator expune public vanzarea/inchirierea/donarea unui produs prin intermediul Website-ului animagro.ro;

Produsul consta intr-un serviciu sau un bun ce poate fi comercializat conform legilor in vigoare si nu incalca limitele stabilite de acesti Termeni si Conditii;

Anuntul platit este anuntul ce poate fi publicat de utilizatori pe animagro.ro doar prin plata unei taxe catre WEBTAB S.R.L.;

Anuntul gratuit este anuntul ce poate fi publicat de utilizatori pe animagro.ro fara perceperea vreunei taxe. Publicarea anunturilor gratuite se face in limita dispusa de catre oferta Furnizorului.

Operatorii sunt persoanele instruite special pentru verificarea, modificarea si oferirea suportului pentru anunturile publicate de catre utilizatori pe site-ul www.animagro.ro;

Scopul Termenilor si Conditiilor

Rolul Termenilor si Conditiilor este definirea si reglementarea conditiilor de utilizare a website-ului www.animagro.ro si a serviciilor oferite prin intermediul acestuia.

Website-ul poate contine link-uri (legaturi/trimiteri) catre alte website-uri, pentru care se aplica alti Termeni si Conditii pentru care WEBTAB S.R.L. nu isi asuma niciun fel de raspundere sau obligatie pentru continutul respectivelor website-uri. Link-urile/trimiterile pe alte website-uri sunt prezente in interesul utilizatorului pentru ajutarea acestuia sau in scop publicitar. Utilizatorii acceseaza link-urile si website-urile tertilor pe proprie raspundere si pe propriul risc.

Continutul website-ului este proprietatea WEBTAB S.R.L. si partenerilor si este protejat conform Legii Drepturilor de Autor nr. 8/1996 cu modificarile uterioare, precum si tuturor celorlalte legi de proprietate intelectuala si industriala. Anunturile postate sunt obiect al drepturilor de proprietate intelectuala, fiind, de asemenea, protejate conform legilor in vigoare. Preluarea datelor si informatiilor de pe website fara acordul scris al WEBTAB S.R.L. este interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare.


 

Generalitati

Pentru publicarea unui anunt, utilizatorul trebuie sa completeze un formular care sa contina:

- datele reale de contact;

- descrierea reala a produsului;

- pretul;

- modalitatea de livrare;

Apasand pe butonul de publicare a unui anunt, utilizatorul isi da acordul in totalitate si neconditionat cu prevederile acestor Termeni si Conditii. Utilizatorii isi asuma raspunderea in intregime pentru continutul si veridicitatea anunturilor trimise spre publicare.

Un anunt este valabil 30 de zile de la publicarea acestuia, cu posibilitatea de prelungire la sfarsitul acestui termen.


 

Drepturile si obligatiile WEBTAB S.R.L.

WEBTAB S.R.L. Prin administrarea sitelui www.animagro.ro are responsabilitatea:

- de a publica toate anunturile trimise de utilizatori prin intermediul website-ului care sunt conforme cu prevederile si conditiile impuse prin Termeni si Conditii.

- de a remedia eventualele probleme de functionalitate ale website-ului.

- nu poate garanta ca website-ul va fi disponibil neintrerupt, la timp, sigur sau fara erori.

- este lipsit de respundere pentru activitatile utilizatorilor, in special pentru postarea continutului eronat cu privire la datele produsului sau serviciului care face obiectul anuntului.

- isi rezerva dreptul de a sterge sau modifica partial continutul unui anunt care incalca Termenii si Conditiile.

- poate sterge orice anunt si poate bloca acele conturi prin intermediul carora se aduc prejudicii de orice fel.

- declara ca este titularul tuturor drepturilor de proprietate intectuala ale website-ului, cu exceptia anunturilor publicate de utilizatori.

- nu isi asuma raspunderea pentru continutul/veridicitatea anunturilor si nu garanteaza pentru disponibilitatea, cantitatea, calitatea unui produs descris intr-un anunt.

- de a informa autoritatile competente despre activitatile sau informatiile cu aparenta ilegala ale utilizatorilor pe website.

Drepturile si obigatiile utilizatorilor

a) Utilizatorii pot beneficia de serviciile puse la dispozitie de WEBTAB S.R.L., atat timp cat respecta Termenii si Conditiile website-ului www.animagro.ro;

b) Prin publicarea anunturilor pe website-ul www.animagro.ro, utilizatorii isi asuma raspunderea pentru continutul acestora, declara ca sunt titularii tuturor drepturilor de autor in ceea ce priveste continutul publicat si sunt de acord ca acesta sa fie pus la dispozitia publicului de catre WEBTAB S.R.L. pe toate dintre platformele sale online.

c) Utilizatorii declara ca sunt de acord cu Termenii si Conditiile in totalitate si neconditionat, in momentul publicarii anunturilor.

d) Este strict interzisa preluarea informatiilor de pe website (cu exceptia propriilor anunturi ale utilizatorilor) in vederea republicarii totale sau partiale sub orice forma, fara a avea acordul scris al WEBTAB S.R.L. in acest sens.

e) Este strict interzisa crearea de conturi multiple pe website pentru acelasi utilizator. WEBTAB S.R.L. isi rezerva dreptul de a verfica toate conturile in acest sens, utilizand informatiile puse la dispozitie (e-mail, telefon, adrese IP introduse etc.), iar in cazul identificarii conturilor multiple, WEBTAB S.R.L. isi rezerva dreptul neingradit de a lua masuri (stergerea onturilor/anunturile, restrictionarea/blocarea accesului la serviciile website-ului).

Moderarea si verificarea conturilor si a anunturilor publicate

a) Operatorii nostri au datoria de a verifica si modifica partial anunturile publicate pe website cu scopul inlaturarii anunturilor incorecte, incomplete sau celor care nu respecta prevederile Termenilor si Conditiilor site-ului.

b) Este interzisa publicarea mai multor anunturi din acelasi cont pentru acelasi produs. De asemenea, este interzisa stergerea si republicarea anunturilor cu acelasi continut intr-un interval mai mic de 31 zile.

c) Sunt interzise anunturile care fac referire la mai multe produse.

d) Sunt interzise anunturile false, interpretabile sau care contin date cu caracter personal in descrierile lor.

e) Anunturile care contin preturi considerate irealiste (preturi inferioare pietei, statisticilor etc.) nu pot fi publicate. De asemenea, anunturile care contin imagini preluate din alte surse (imagini cu logo-urile altor site-uri, imagini cu titlu de prezentare oferite de agentii media/producatori etc.), cu exceptia produselor sigilate, nu pot fi publicate.

f) Anunturile care contin produsele/serviciile din lista urmatoare nu sunt admise spre publicare:

- animale si plante protejate de lege sau pe cale de disparitie;

- produse farmaceutice si medicamente cu exceptia suplimentelor alimentare, vitaminelor, medicamentelor pe baza de plante si produselor fitofarmaceutice sau veterinare;

- droguri si alte substante de acest gen;

- obiecte/materiale cu caracter erotic/obscen;

- matrimoniale, videochat, masaj erotic, sex platit si activitati similare;

- oferte de locuri de munca in care sunt implicate activitatile de masaj erotic, videochat, oferte de munca in industria pentru adulti:

- oferte de munca de tip multi-level marketing/network marketing

- servicii de tip ghicitoare, tarot sau alte activitati similare;

- jocuri de noroc, tranzactii virtuale;

- obiecte sau bunuri obtinute prin comiterea de infractiuni (furt, jaf, talharie etc.);

- servicii de deblocare iCloud;

- servicii de imprumut, credite, camata, amanet si alte activitati similare;

- lucrari de diploma sau ajutor in scrierea unei lucrari de diploma;

- obiecte sau bunuri cu orice grad de pericol pentru sanatatea si viata umana;

- organe umane;

- obiecte sau bunuri inexistente;

- obiecte sau bunuri care se afla in afara tarii;

- articole pirotehnice, materiale explozive (petarde, artificii etc);

- arme si munitii letale/neletale (arme militare, de vanatoare, de asomare, cu tranchilizante, de colectie, de panoplie etc.), arme albe (baionete, sabii, spade, florete, pumnale, cutite, sisuri, boxuri, castete, arbalete, arcuri, bate, maciuci si bastoane telescopice etc.) sau alte arme care nu respecta dispozitiile prevazute de Legea nr. 295/2004 privind regimul armelor si munitiilor;

- obiecte sau bunuri care incalca drepturile de autor, de proprietate intelectuala (filme, muzica, software-uri, programe etc.);

g) Nu se admit anunturile care contin link-uri catre website-uri concurente .

h) Este interzisa manipularea cuvintelor cheie din continutul anuntului (introducerea in titlu/descriere de cuvinte care nu au legatura cu produsul/serviciul oferit).

i) Nu se admit anunturile cu continut in alta limba decat cea romana sau cu continut jignitor.

j) Sunt interzise mesajele electronice nesolicitate (spam-urile), iar orice anunt care incurajeaza acest tip de mesaje sau ofera locuri de munca pentru trimiterea lor va fi dezactivat.

k) Nu sunt permise anunturile care contin ca date de contact numere de telefon cu suprataxa.

l) Toate anunturile, active sau blocate la moderare sunt verificare de catre operatori, iar cele care nu respecta Termenii si Conditiile website-ului vor fi sterse de pe site, in cel mai scurt timp posibil, iar in anumite cazuri pot fi blocate si conturile de pe care acestea au fost postate.

m)Daca operatorii refuza un anunt si il sterg de pe website, utilizatorul va fi informat prin intermediul e-mailului despre motivul luarii acestei decizii, dar utilizatorul are posibilitatea de a remedia problema semnalata si poate republica anuntul, iar daca utilizatorul publica in mod repetat anuntul fara remedierea problemelor semnalate, operatorii au dreptul de a bloca accesul utilizatorului la website in vederea postarii de anunturi sau administrarii celor deja existente.

n) In cazul modificarii Termenilor si Conditiilor, modificarile noi aparute nu se vor aplica acordurilor privind publicarea anunturilor deja incheiate intre furnizor si utilizatori sub egiga Termenilor si Conditiilor anteriori.

Promovarea de anunturi

Orice anunt publicat pe www.animagro.ro direct de catre utilizator poate fi promovat. Promovarea anunturilor este disponibila pentru 15 sau 30 zile si presupune evidentierea anunturilor in lista si includerea acestora in sectiunea de anunturi promovate de pe prima pagina. De retinut este faptul ca alocarea anunturilor se va face pe baza unui algoritm care determina afisarea aleatorie a anunturilor atat in lista cat si pe prima pagina, in asa fel incat fiecare dintre anunturile promovate sa beneficieze de acelasi avantaj.

Promovarea este valabila pentru un singur anunt al unui utilizator.

Preturile pentru promovarea anunturilor sunt afisate pe website inainte de achizitionarea lor.

Plata acestui serviciu se face prin trimiterea unui SMS cu suprataxa, card online, transfer bancar sau prin folosirea creditului din cont.

Pentru plata prin card de credit/debit utilizatorul este nevoit sa completeze un formular cu datele personale. Formularul si toate informatiile relevante pntru comanda sunt date de MobilPay, furnizorul de servicii de plata prin card online, in pagina web in care utilizatorul va fi redirectionat.

Cardurile de credit/debit acceptate sunt: Visa, Visa Electron, MasterCard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa si MasterCard.

Plata prin cont este imposibila in conditia in care soldul creditului este 0.

Plata pentru promovarea anuntului se realizeaza astfel:

Daca metoda de plata este prin SMS, prin abonament telefonic, plata va fi afisata in RON pe urmatoarea factura de plata catre operatorul de telefonie mobila (Telekom, Orange, Telekom), la cursul specificat de acesta;

Daca metoda de plata este prin SMS, prin cartela PrePay, plata se retine din creditul in EUR disponibil in contul cartelei;

Daca metoda de plata este online, prin card bancar, in RON, la cursul BNR afisat in pafina de plata a procesatorului de plati MobilPay;

Daca metoda de plata este transfer bancar,

Portofelul electronic

WEBTAB S.R.L. pune la dispozitia utilizatorilor website-ului www.animagro.ro serviciul suplimentar wallet/portofel electronic. Portofelul electronic este o metoda suplimentara de achizitionare a serviciilor.

Portofelul electronic este asociat contului utilizatorului si permite incarcarea de sume prestabilite, denumite credite, cu care utilizatorul poate achizitiona servicii disponibile pe website. Utilizatorul poate utiliza orice metoda de plata prevazuta in acesti Termeni si Conditii pentru achizitionarea creditelor. Acesta poate verifica balanta portofelului electronic prin accesarea contului sau.

Creditele din portofelul electronic nu se pot rascumpara/schimba in bani, nu se pot restitui si nu se pot transfera intre utilizatori. De asemenea, creditele nu se pot utiliza in afara website-ului www.animagro.ro.

Durata de valabilitate a creditelor este nelimitata.

Depunerea si solutionarea plangerilor si sesizarilor utilizatorilor

Utilizatorii pot depune plangeri sau sesizari in legatura cu serviciile oferite de WEBTAB S.R.L. sau privind anunturile transmise (publicate sau nepublicate) pe website-ul www.animagro.ro, in termen de 7 zile de la data aparitiei cazului sesizat.

Oricand, utilizatorii pot transmite plangeri si/sau sesizari privind activitatile cu aparenta ilegala desfasurate de un utilizator pe website care privesc si/sau au legatura cu serviciile furnizate de WEBTAB S.R.L., sau privind informatiile cu aparenta ilegala furnizate de un utilizator al website-ului, despre care au cunostinta.

Plangerile/sesizarile pot fi depuse prin intermediul formularului de contact aflat pe website-ul www.animagro.ro. Acestea vor include datele de identificare a utilizatorului, numarul de identificare a anuntului ce face obiectul plangerii (daca plangerea/sesizarea priveste un anunt), precum si orice alte date necesare WEBTAB S.R.L. in vederea identificarii problemei sesizate, astfel incat WEBTAB S.R.L. sa o poata solutiona cat mai repede.

Plangerile/sesizarile vor fi analizate si vor primi un raspuns in maxim 30 zile lucratoare de la data primirii acestora de catre WEBTAB S.R.L., doar in cazaul in care au fost insotite de toate datele necesare identificarii problemelor semnalate. De asemenea, persoanele care trimit sesizari/plangeri cu informatii incomplete vor fi instiintate, urmand ca termenul de solutionare sa fie prelungit corespunzator.

Pentru a se adresa Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, utilizatorul poate accesa link-ul http://www.anpc.gov.ro.

Prelucrarea si colectarea datelor cu caracter personal

Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata prin Legea 102/2005, WEBTAB S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe carea utilizatorii le ofera cu ocazia accesarii website-ului www.animagro.ro si/sau completarii formularelor disponibile pe site.

Orice utilizator al website-ului www.animagro.ro care ofera date si informatii cu caracter personal prin intermediul formularelor disponibile pe site, isi dau acordul ca WEBTAB S.R.L. sa colecteze si sa prelucreze datele cu caracter personal oferite de utilizatori.

Pentru ca un utilizator sa se inscrie in baza de date a site-ului animagro.ro, acesta trebuie sa completeze un formular online. Informatiile oferite in acest formular trebuie sa fie corecte si complete, iar in cazul in care aceste informatii sunt false sau incomplete, WEBTAB S.R.L. are dreptul sa refuze/anuleze calitatea de abonat pe site-ul animagro.ro

Utilizarea siteului www.animagro.ro poate furniza companiei informatii despre utilizatori (nume, telefon, e-mail, data nasterii etc.), iar acestea pot fi folosite in scopurile enumerate mai jos si cu respectarea intocmai a drepturilor si libertatilor cu privire la viata privata, consfiintite si garantate de legislatia romana.

Informatiile furnizate de utilizatori pot fi prelucrate de catre WEBTAB S.R.L. in conformitate cu prevederile Legii 677/2001, putand fi folosite in scopuri asociate functionarii website-ului, comercializarea produselor companiei si ale partenerilor sai, pentru:

Statistici in vederea administrarii website-ului, realizarii studiilor de piata, de produs si marketizarea produselor WEBTAB S.R.L. si partenerilor sai;

Abonare la newsletter, in vederea trimiterii de materiale informative din site, marketing si publicitate de catre WEBTAB S.R.L. si partenerii sai. Abonarea la newsletter este optionala!

Folosirea serviciilor website-ului care sunt disponibile prin logare;

Utilizatorii au dreptul de a se opune in orice moment ca datele personale vizate sa poata fi prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.

De asemenea, utilizatorii au dreptul de a inainta o plangere catre autoritatea de supraveghere, in situatia in care considera ca datele cu caracter personal nu au fost prelucrate conform legislatiei in vigoare.

Toate datele furnizate de utilizatori prin accesarea si completarea formularelor disponibile pe www.animagro.ro pot fi colectate si prelucrate de catre furnizor, iar in situatii exceptionale autoritatile pot solicita furnizorului dezvaluirea anumitor informatii pentru identificarea unui utilizator, conform prevederilor legale aplicabile.

Conform Legii nr. 677/2001, utilizatorii beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supusi unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. In acelasi timp, utilizatorii au dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale si pot solicita stergerea acestora.

Pentru exercitarea oricaruia dintre aceste drepturi, utilizatorii se pot adresa prin cereri scrise in acest sens, datate si semnate la adresa: Str. Iuliu Maniu nr. 7, corp A, birou SPH, 30-E, etaj 1, sector 6, specificand drepturile pe care doresc sa le exercite asupra datelor sale.

Modificarea Termenilor si Conditiilor

WEBTAB S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile.

Termenii si Conditiile pot fi accesati oricand la adresa https://www.animagro.ro/termeni-si-conditii/, iar daca nu sunteti de acord cu modificarile propuse, singura optiune pe care o aveti este de a sterge contul intregistrat pe website si de a renunta la utilizarea, vizitarea si accesarea in orice mod a website-ului.

Litigii

Drepturile si obligatiile partilor mentionate in acesti Termeni si Conditii, precum si efectele juridice pe care acestia le produc sunt guvernate de legislatia romana in vigoare.

Orice litigiu care are ca obiect o disputa in legatura cu acesti Termeni si Conditii urmeaza a fi solutionat de instantele competente din Romania.